Beoordelingen van Mr. Sushi Wijchen

Recente recensies

5.0
Dick Lammers
6 februari 2023

Het was weer super lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jos Arnoldussen
6 februari 2023

Het was het wachten zeker waard, bezorger heel vriendelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nienke Janssen
6 februari 2023

Het eten was echt heerlijk! Maar 2 uur wachten totdat het er is vind ik echt wel te lang! Laat dan in elk geval even weten dat het erg druk is, weinig mensen zijn om te bezorgen of wat dan ook. Ze zeggen wel de te verwachte bezorg tijd, maar daar gingen ze nog 45 min overheen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kim
5 februari 2023

Lekkere sushi en mooi op tijd. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tiara
5 februari 2023

Heerlijke vegan sushi 💚

Marielle
3 februari 2023

Helaas waren een aantal rollen in het voren gemaakt, ze kwamen duidelijk uit de koelkast

Olga
30 januari 2023
Van Vugt
30 januari 2023

45 minuten later dan afgesproken. Bezorger wel heel netjes en correct.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Derksen
29 januari 2023

Helaas deze keer niet zo'n goede ervaring gehad. De warme gerechten waren inmiddels erg afgekoeld. Nadat er een mail kwam met dat de bestelling onderweg was, heeft het nog 40 minuten geduurd voor deze er was. Dit was ook nog eens 50 minuten later dan wat er verwacht werd. Geen idee waarom maar de app heeft zelf de locatie wijchen gekozen, dat terwijl nijmegen in mijn ogen dichterbij was geweest. Helaas geen sushi meer bij jullie.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Edith Fleuren
29 januari 2023

Heerlijke vers bereide shushi!! Zalig en zeker voor herhaling vatbaar! Genoten!

Floor
29 januari 2023

Het duurde bijna 2 uur om bezorgd te worden, dat is echt veel te lang!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tiara
28 januari 2023

Heerlijke vegan sushi 🌱😍💚

Yvdb
24 januari 2023
Bianca Oosterhout
22 januari 2023

Het was heerlijk. Lekker vers!

Sanne
16 januari 2023

Telefonisch contact opgenomen toen onze bestelling na een half uur er nog niet was. Toen vertelde ze me dat de bezorger nog moest gaan vertrekken. Erg jammer aangezien wij die avond naar de bioscoop gingen en onze sushi in alle haast (uiteindelijk in 5 minuten), hebben op moeten eten.

MarC
15 januari 2023

Dit keer iets minder tevreden helaas. Het leek iets minder vers en we misten het overheerlijke sausje op de soft shell zalm rol. Zeker wel gesmuld en snel bezorgd : )

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Martijn
13 januari 2023

Sushi was echt heerlijk en precies op tijd 👌

Nvt
9 januari 2023
Esther van Haaren
7 januari 2023
Mark
4 januari 2023
Bianca Oosterhout
2 januari 2023

Het was weer heerlijk!!

Herman van Houten
1 januari 2022
MarC
31 december 2022

Heerlijk, zoals gewoonlijk! Goed om het jaar mee af te sluiten ♡ en zeker tot volgend jaar!

Judith
31 december 2022
Piet
29 december 2022

Op de website vermelden warm of koud gerecht is. Betere omschrijving of foto's van de gerechten erbij.

Loub
29 december 2022

Bestel hier altijd! Lekker en duurt niet lang

Mickey
27 december 2022
Claire
26 december 2022
Freeke
25 december 2022

Heerlijk gegeten en bezorging mooi op tijd!!

Silvi
21 december 2022

Heerlijke sushi en snelle bezorging!

Mirna
19 december 2022

Goede service! En het smaakt echt heerlijk!

E Lamers
18 december 2022

Prima sushi, lekker gegeten!

Aerts
18 december 2022
Bianca Oosterhout
18 december 2022

Was weer geweldig.

Laura Maty
17 december 2022
jet
11 december 2022

online besteld en betaald ,en uit mijn werk stond het al klaar SUPER , geen wachttijd vriendelijk personeel en natuurlijk heel erg lekker

Dennis Straten
9 december 2022

Fantastische sushi en perfect op tijd. Helemaal niks op aan te merken. We waren met zijn tweeën en kregen 6 bakjes wasabi, daar kan wel wat op bezuinigd worden haha!

Van Rijswijk
8 december 2022

Erg smakelijk en super vriendelijk aan de telefoon en attente bezorger!

Anoniem
4 december 2022

Sommige sushi is groter dan andere van dezelfde rol iets meer richting dezelfde maat ziet er beter uit en is fijner te eten. Kwaliteit en smaak is erg goed en bezorg tijd ook.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sandra van HalenJanssen
3 december 2022

Eten echt prima maar had aangegeven geen stokjes( en dacht ook geen soja, gember en wasabi) te krijgen. Ivm plastic vind ik dat echt belangrijk. Alles zat er bij. Hier graag aandacht voor.

Mj
1 december 2022

Heerlijk gegeten! Prijs/hoeveelheid/kwaliteit prima. Voortijdig bestellen, bezorging kan wat langer duren.

Bianca Oosterhout
30 november 2022

Geweldige service. En super lekker eten!!

Paul
27 november 2022
/
27 november 2022

Lekker en precies op de afgesproken tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
26 november 2022

Het eten was lekker, maar door de lange levertijd van twee uur was het eten koud

Geert Willems
21 november 2022

Zeer vriendelijk personeel. Eten was uitstekend. Zorg dat gember in de prijs zit inbegrepen. Extra betalen voelt onprettig.

Ilona
20 november 2022

Ik had aan gegeven zo snel mogelijk bezorgen, maar een dikke ander half uur later vind ik niet echt snel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lindy
19 november 2022

Er was wat vergeten, maar door super service werd dit snel nageleverd. Top! Heerlijk gegeten!

Joyce
17 november 2022

Very nice client service. The place seems hygienic and neat. The food is always find with care and tastes amazing!

..
16 november 2022

Bestelling zou om 17.00 geleverd worden, krijg 17.10 bericht dat de bestelling onderweg is volgens mij hadden ze dan om 16.45 al moeten weg rijden. Door file kwam de bestelling pas rond kwart voor 6

Maartje Kokkeler
14 november 2022

We hadden honger hihi genoeg voor hele gezin

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bente
14 november 2022
Mj
13 november 2022
G. Welgraven
13 november 2022

Lange wachttijd en het eten was koud. Andere keren was het prima

M&S&M
12 november 2022

Weer heerlijk! Zelf een verkeerde box besteld, maar gewoon aan kunnen passen. Zo lekker ♡ Dit keer wat langer moeten wachten (ook door eigen fout) en geen stokjes / sojasaus in de tas, dus nog ff naar de Appie gemoeten 🙈 Maar......we hebben gesmuld!! Bedankt weer!

Adam Shehabi
10 november 2022
Kevin
7 november 2022

Snelle bezorging en goede kwaliteit.

Fam weijde
2 november 2022

Zeer verse sushi voor een nette prijs. Het heeft ons heerlijk gesmaakt. En de bezorg tijd viel ons reuze mee.

M&S&M
1 november 2022

❤️

Lynn
1 november 2022
Jeannet
30 oktober 2022
E
30 oktober 2022

Altijd goed en op tijd, heelijk!

M&S&M
29 oktober 2022

(Weer) HEERLIJK! Vers, flinke porties, erg lekker van smaak. Heel erg bedankt voor de Sake roll! Echt super. Past beter bij de box vinden wij :) Tot gauw!

Bianca
29 oktober 2022

Weer meer dan tevreden! Het was iets later dan aangegeven, maar ja het is zaterdag en we bestelde kort op de gewenste bezorgtijd. Als excuses kregen 2 colaatjes extra. Lekker voor bij de overheerlijke sushi! Top weer.

Martijn
27 oktober 2022

Netjes op tijd en de sushi was zeer lekker 😋

M&S&M
26 oktober 2022

Heel erg lekker gegeten! Vers, goeie porties, heerlijk van smaak, netjes verpakt en op tijd! Sashimi was goddelijk, zo mals ♡ Enige dingetje....te weinig sojasaus. 1 flesje en 2 zakjes is bij ons helaas te weinig voor 3 personen. Rest TOP!

S
26 oktober 2022

Heerlijke sushi! En vriendelijk personeel :)

IVT
24 oktober 2022

Vers en op gevraagde tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Julia Beernink
23 oktober 2022

leuk dat er dit keer wat extra’s bij zat

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lobke
23 oktober 2022
De Boer
23 oktober 2022
Karin
22 oktober 2022

Erg snel bezorgd en de warme gerechtjes ook nog lekker warm.

Hans
21 oktober 2022

Heerlijke sushi en hele snelle bezorging. Chapeau.

-
18 oktober 2022

Op tijd geleverd, en weer wat extra's erbij!

M.koenes
17 oktober 2022

Snelle bezorging en goede verse sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sanne
16 oktober 2022

Perfect op tijd en heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vincent van Gemen
16 oktober 2022

Lekker en vers, genoten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bianca
14 oktober 2022

Top weer! Bezorger ook meer dan vriendelijk.

Karin
14 oktober 2022

Het was erg lekker en snel bezorgd

Vink
12 oktober 2022

Heerlijke sushi gegeten! De crispy rol was zelfs nog lekker warm bij bezorging. Ga hier zeker vaker bestellen, echt een aanrader!

Chelsea Poulisse
11 oktober 2022

Altijd lekker, en zomaar extra sushi gekregen 😊

Suzanne
10 oktober 2022

Ik werd door mailtjes goed op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling, deze kwam ook eerder dan oorspronkelijk aangegeven. Het was een vriendelijke bezorger en de sushi was erg lekker. Ik kreeg er ook nog een aardigheidje bij wat erg lief was. Ik ben erg tevreden over de bestelling en bezorging. Een min puntje was dat ik 2x hetzelfde drankje had besteld en er maar 1 heb gekregen, dit was jammer maar ik snap dat het door de drukte kan gebeuren. Ik ga hier zeker vaker bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

melatan
10 oktober 2022

lekker eten, ook optijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marieke Van Haren
9 oktober 2022

Superlekker. Vers en goed. Bezorging netjes en op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maartje
9 oktober 2022

Bezorging was zeer vlot veel eerder dan de tijd die in de mail stond dankjewel het smaakte goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Liset
9 oktober 2022

Bezorging was 15 min te laat maar heel netjes een excuus brief en extra sushi! Top service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ronald
7 oktober 2022

Prima op tijd, heerlijk van smaak, mooie presentatie, genoeg variatie in de box en een leuke attentie. aanbevolen om hier Sushi te bestellen.

Demi Toussaint
7 oktober 2022

Ik had in de opmerkingen gevraagd om op de “Ebi Tempura Rol”, mayonaise met terriyaki saus erop te krijgen. Dit heb ik in Boxmeer bij Mr.Sushi ook gekregen. Helaas toen ik het opende zat het er niet op. Ook kregen we 2 kleine zakjes soyasaus, helaas iets te weinig.

Wies van Hout
6 oktober 2022

Het was heerlijk alleen het werd 45 minuten later bezorgd en we hadden zo’n honger.

Lotte
5 oktober 2022

Altijd goed en vers! Bestel mijn sushi alleen nog hier.

Chenna
3 oktober 2022

Was mooi optijd en erg lekker!

Nedzo
2 oktober 2022

Bedorven en oude zalm! Normaal gesproken hebben ze de beste zalm maar nog nooit zo slecht als nu!

C
1 oktober 2022

Heel snel bezorgt. Lekkerste pokebowls !

Justyna
1 oktober 2022
Ilona
1 oktober 2022
Sanders
26 september 2022
Anniek
26 september 2022

Besteld om 5u, voor 7u. In de bevestiging werd dat half8, helemaal prima. Uiteindelijk was het er om 9(!!!) uur. Ons werd verteld dat ze bezorgers tekort hadden, maar neem dan geen bestellingen meer aan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fam gerrits
26 september 2022

Smiddags al bestelling geplaatst maar toch was bezorging te laat. Wel netjes over gebelt. Eten was heerlijk, bezorger vriendelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Annemiek Gommers
26 september 2022

Heerlijke verse en zeer smakelijke sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Francien
25 september 2022

Ik zag dat je boven een bedrag 1 extra rol kreeg ...mijn bestelling was boven de 65 00 ....niks extra's gezien...ps ik heb de bestelling opgehaald

Ilonka
25 september 2022

Ik bestelde om 17.05. Mijn bestelling werd na twee telefoontjes bezorgd om 18.50. Reden; tekort aan bezorgers. Wat een onzin, neem dan minder bestellingen aan. Daarbij waren de loempia’s koud en de sushi groot met veel rijst en weinig vis/vlees. Zonde van de centen weer…

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Annemie
25 september 2022

Weer lekker gegeten, bedankt.

Denise
24 september 2022

De smaak was goed maar de sushi's vielen snel uit elkaar en een aantal zaten nog aan elkaar met de nori. Smaak was wel goed!

Chris
24 september 2022
J.M. Renkens
23 september 2022

Ik was, niet voor de 1e keer ontevreden over mijn bestelling. Ik vond de sushi niet netjes gemaakt, te los, hij viel makkelijk uit elkaar, zaten weinig “visseneieren op de California roll. Daarnaast had ik een rainbowroll besteld, zalm, tonijn, en avocado. Ik kreeg, niet voor de 1e keer overigens, garnalen ipv avocado. En ik lust dus geen garnalen. Ik ben terug naar de zaak gegaan. Daar werden de garnalen verwijderd en werden wat stukjes avocado in de plaats gelegd. Dat is geen rainbowroll, waarin de laag bovenop mooi in elkaar over moeten lopen. .. De leidinggevende reageerde ook amper. De jongen aan de balie en een andere medewerker reageerden overigens wel netjes! Maar het is te vaak mis gegaan, of niet goed gemaakt/slordig, dat het maakt dat ik Vlg keer naar de andere sushi shop ga!

Floortje
22 september 2022

Zeer lekkere sushi en de bezorgers hadden nav mijn berichtje over een rotdag extra drinken meegegeven! Zo lief en attent! Met recht de beste sushi van Nijmegen!

Marielle
19 september 2022

Enorm tevreden! Perfect op tijd, super leuke bezorger die enthousiast vertelde dat hij bezorger vd maand was. Eten was erg lekker! Genoeg sojasaus, stokjes, loempia's lekker warm, en de sushi zelf strak gerold en enorm lekker! Ga zeker vaker bestellen!♡

Quincy
19 september 2022

Het eten was precies op de genoemde tijd! En wederom erg lekker! Wij bestellen al een tijdje bij jullie en blijven dit zeker doen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anouk
19 september 2022

We hadden smiddags rond half 3 de bestelling doorgegeven dat die rond 18:00 uur bezorgt kon worden. Na 2x bellen kwam de bestelling om 19:10uur aan. Met de sushi was niks mis maar we vonden het echt te lang duren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Chimène de Groot
19 september 2022

De bezorging was een half uur te laat. Hierdoor had ik geen tijd meer om te eten voordat ik weg moest.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maartje
18 september 2022

Zo lief onze dochters wilde ook proeven en er zat een klein pakketje extra sushi's bij voor hen. Bovenop mijn bestelling het was smikkelen en smullen dankjewel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Will Hendriks
18 september 2022

Heel goed en lekker!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rik de Haan
15 september 2022

Niks op aan te merken. Het was erg lekker en ietsje eerder dan de verwachtte bezorging, maar dat is niet erg. Er zat ook nog een extra roll bij wat altijd fijn is.

Dylan van der Wal
14 september 2022

de sushi proeft oud

Herman
10 september 2022

Goede kwaliteit

Bianca
9 september 2022

Het was weer heerlijk! En zoals altijd op tijd en rekening gehouden met allergieën. Kortom weer top!

Gerrit W.
9 september 2022

Top bezorging en goed eten.

D wouterse
7 september 2022

Bestelling kwam wat later, kreeg ter compensatie 2 blikjes fris dus netjes. Eten was weer prima in orde.

Sonja
4 september 2022

Zat geen wasabi en gember bij de sashimi zalm. Of hoort dat er niet bij?

M de V
3 september 2022

Heerlijk!goede kwaliteit en service en vriendelijk personeel👌

Van der ven
2 september 2022

Was top! Geen verbeterpunten! Jammer dat ik pas bij thuiskomt de gratis rol actie op instagram zag...

NNO
1 september 2022

Prima sushi!

Mariska
31 augustus 2022

Super snelle bezorging en top sushi

Angelique
30 augustus 2022

Bedankt voor de lekkere sushi, wij hebben echt genoten van de smaak! Een klein minpuntje wat betreft de kwaliteit - sushi was niet echt strak gerold. De rijst viel uit elkaar bij meerdere soorten sushi. Oh en het is ons opgevallen dat de bezorger 10 min later was dan de geplande bezorgtijd. En wij hadden echt honger dus wachten was erg moeilijk haha. Tenslotte, wij gaan zeker nog bij jullie bestellen. Liefs

Willems
29 augustus 2022

Een snelle en correcte bezorging. Het eten was zeer smaakvol. Goede kwaliteit.

Ayman
29 augustus 2022

Niet lekker en 1:15 uur te laat

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ank
29 augustus 2022

Sushi kwam bijna een uur te laat. Tip; als het druk is/als bestelling vertraagd is; neem even contact op met je klant. Bezorger heeft keurig excuses aangeboden en was zeer netjes. Sushi smaakte goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Judje
29 augustus 2022
Anouk
27 augustus 2022

Altijd top kwaliteit, en optijd geleverd!

Irene
26 augustus 2022
De Jong
26 augustus 2022

Al meerdere keren heerlijk gegeten, maar deze keer 1 uur en 45 minuten moeten wachten en uiteindelijk was het koud geleverd. Erg jammer!

James
24 augustus 2022

Bezorging precies volgens afgesproken tijdstip. Kwaliteit uitstekend.

Matthijs
23 augustus 2022

Kwalitatief goede sushi. Ze waren 1 rol vergeten te leveren bij de bestelling. Toen meteen gebeld en zonder problemen de rol nageleverd gekregen. Met als dank, 2 extra blikjes fris. Top service.

Nienke Peeters
22 augustus 2022

Compliment dat er een briefje bij zat met excuses dat het wat langer duurde en drinken. Heel netjes nog nooit ergens meegemaakt

PG AELBERTS
22 augustus 2022

1 uur en 15 minuten te laat bezorgen kost je uiteindelijk klanten, en dit is er één van. Het eten was voortreffelijk maar als je om 4 uur besteld voor levering om half 7 en je krijgt het, na 2 keer bellen om kwart voor acht dan ben ik er klaar mee. Jammer want het eten was echt voortreffelijk!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Norman van Luyck
21 augustus 2022

Bestelling was een uur te laat zonder bericht van Mr. Sushi. Bij zelf nabellen gaf betrokken medewerker aan dat er een tekort aan personeel is, maar als dat ook nog eens leidt tot slechte kwaliteit, kan ik niet anders dan 1 ster geven. Deel van de bestelling weggegooid.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

May
21 augustus 2022

Sushi is altijd super goed!! Alleen om 16.30 besteld en pas om 2015 gekregen echt niet gewend van jullie.. wel excuses van de bezorger, tot volgende keer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

H Scheepens
21 augustus 2022

Weer super lekker. Je wordt goed op de hoogte gehouden mocht de levering iets later zijn. 😋Een puntje als je aan geeft geen stokjes enz te willen dat werkt nog niet volgens mij.

Herms
20 augustus 2022

Bestelling bleek niet compleet bij thuiskomst. Ontzettend balen.

Mariska
16 augustus 2022

Goede kwaliteit sushi en bezorging keurig op tijd

Martijn
15 augustus 2022

Lekkere sushi gegeten tegen een goede prijs

Weijde
14 augustus 2022

De sushi was vers en overheerlijk. We hebben genoten .de bezorger was vriendelijk en netjes op tijd

Jansen
14 augustus 2022

Snelle bezorging, heel lekker eten en zelfs wat extraatjes erbij! Super tevreden

Naomi
11 augustus 2022

Super lekker gegeten. Bezorging was ook top! Lekker snel. Hier gaan we zeker vaker bestellen :)

Laura
10 augustus 2022

Ik werd netjes gebeld dat mijn bestelling wat later was door de drukte. Rijst was echt niet helemaal goed gekookt, deel van de rijst was nog hard.

J
9 augustus 2022
M
8 augustus 2022
B van Haren
8 augustus 2022

Het was in een woord.. heeeeerlijk!! Snelle en zeer vriendelijke bezorging.

Eva
8 augustus 2022

Wat hebben we heerlijk gegeten! Het was erg ruim en een goede kwaliteit/prijs verhouding. Bezorger was erg op tijd, erg aardig en vrolijk. Ik had voor 17:30 besteld en kwam om 17:28 dus echt perfect. Een beetje jammer was dat de sushi met ei en sushi met tonijn verkleurd was... Maar verder echt helemaal top!👍😄

Joep
8 augustus 2022

Keurig op de afgesproken tijd geleverd en het was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ronnie
8 augustus 2022
Maria
8 augustus 2022

Alles is altijd heerlijk, vers en snel bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mike
7 augustus 2022

Hele lekkere sushi de warme dingen waren ook nog lekker warm. Bezorging was er ook heel snel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mas
7 augustus 2022

Eten was heerlijk. Super snelle bezorging en een topservice. Complimenten!

Anoniem
6 augustus 2022
J.W.
6 augustus 2022
Nancy
4 augustus 2022

Heerlijke sushi!!!

Anoniem
3 augustus 2022
Anoniem
2 augustus 2022

Lekkere sushi! Bezorger was precies op tijd.

C de Waal
2 augustus 2022

Heerlijke pokebowl zalm, op tijd bezorgd met extra drinken

B
1 augustus 2022

Bestelling was niet compleet. Gebeld en binnen 10 minuten kwam de nalevering met excuses. Fijne bezorging!

Loes
1 augustus 2022

Hartstikke lekker! Goede en snelle service.

Marieke
1 augustus 2022

Snelle bezorging. Zag er netjes verzorgd uit. Familiebox voor 5 personen ruimschoots voldoende. En de sushi was heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Knuiman
31 juli 2022

Erg smakelijk gegeten en de bezorger was er snel en erg klantvriendelijk, was zijn fooi dubbel en dwars waard , snel weer bestellen,💪

Mr.
31 juli 2022

!

J Nieboer
31 juli 2022
Jolanda
31 juli 2022

Snelle, vriendelijke bezorging. Krokante sushi’s niet helemaal krokant meer, wel lekker

S. van der Wijst
30 juli 2022

Gemakkelijk via de website besteld en netjes op de aangegeven tijd werd alles bezorgd. De sushi box smaakte goed!

M
30 juli 2022

De sushi was heerlijk en super vers. Voor herhaling vatbaar!

Sabine van Raaij
30 juli 2022

Snelle bezorging! Het warme eten is nog heerlijk warm en het koude eten is nog koud!

Jelle Gommers
30 juli 2022

Heerlijke en verse sushi. Zeker aan teraden en voor herhaling vatbaar

Milou
29 juli 2022

De sushi was weer erg lekker en ook de poke bowl smaakte goed. Een echte aanrader! Als verassing kregen we er nog een extra gratis rol bij.

Nicole
29 juli 2022

Wij vonden het erg lekker en we zullen er nogmaals bestellen! Bezorgtijd was ook goed. Echt een aanrader!

Anoniem
29 juli 2022

Erg duur voor wat je krijgt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

C
28 juli 2022
Duran
28 juli 2022

Heerlijke sushi !!!

Dennis Straten
27 juli 2022

Zoals altijd weer heerlijke verse sushi ontvangen. Het maakt niet uit of we nu sushi, pokebowl of iets anders bestellen, gegarandeerd vers! Absoluut een aanrader!

H. Scheepens
27 juli 2022

Was weer super lekker, de rijst maakt de smaak helemaal af.zo ook de kortingsrol 😋

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Irene
26 juli 2022

Heerlijke sushi, precies bezorgd op de afgesproken tijd. Klasse!

Marcel
24 juli 2022

Goed lekker en precies op tijd. Tot de volgende keer.

Maaike
24 juli 2022
Janneke
24 juli 2022
Abigail Avastia
24 juli 2022

Impressed! Ze waren heerlijk. Echt een aanrader.

Patrick
23 juli 2022

De pokebowls waren heerlijk

Lindq
23 juli 2022

Heerlijke sushi! Goede verhouding tussen inhoud en rijst. Bezorging precies op het afgesproken tijdstip

Lisa van den Bergh
23 juli 2022

Alles is zo lekker en vers! Wij bestellen altijd hier!

Monique
23 juli 2022

Heerlijke sushi en als de bestelling niet optijd bezorgd kan worden wordt er netjes gebeld en iets extra aangeboden. Vriendelijk personeel top.

Annemiek Gommers
23 juli 2022

De sushi is vers en bijzonder smakelijk. Heerlijke verse ingredienten. De bezorging punctueel op tijd. Heb al veel sushi gegeten maar die van Mr Sushi springt er ver bovenuit wat betreft smaak en ingredienten.

Chris
23 juli 2022

Sushi super snel bezorgd, en heerlijk vers en we kregen een extraatje erbij wat een verrassing. Tot de volgende keer heerlijk.

Alexandra
23 juli 2022

Amazing food, the delivery man was very nice! food came in about 30-40 mins! will order again.

E
22 juli 2022

Dankjewel voor de lekkere verrassing! ✨

Yenn
22 juli 2022

Kregen er zelfs wat extra bij!

Geurt Welgraven
21 juli 2022

Lekkere sushi, snelle bezorging. Voor herhaling vatbaar!

tim
21 juli 2022

was mooi optijd. alles zag er goed uit en smaakte allemaal goed. bedankt voor de goede service

Roy van Doorn
21 juli 2022

Goede kwaliteit en vlotte bezorging.

M
21 juli 2022
Amintha Brugman
21 juli 2022

Het was weer heerlijk zoals altijd!

Lotte
21 juli 2022

De beste sushi voor een goede prijs! Ik bestel alleen hier.

S. Willems
21 juli 2022

Levering was 3 kwartier te laat. Meerdere keren geprobeerd te bellen maar nam niemand op. Jammer maar volgende x toch ergens anders..

B van Haren
21 juli 2022

De sushi was heerlijk alleen jammer dat het niet gekoeld was. De extra rol was ook heerlijk en bedankt voor de blikjes drinken. Service was top. We bestellen hier nog zeker vaker!!

Fleur
20 juli 2022
Rossen
20 juli 2022

Was heerlijk

anja
19 juli 2022

bestelling 15.00 uur online besteld. 18.00 uur zou het bezorgt worden maar ik ben om 18.30 maar zelf naar mr sushi gefietst omdat de bezorger niet kwam opdagen. ook 6x gebeld maar kreeg telkens de voicemail. toen ik daar aankwam heb ik nog 15 min moeten wachten. eindelijk om 19.00 uur mijn eten naar huis kunnen nemen. was eenmalig voor ons. meer personeel aannemen zou ik zeggen

Wendy
19 juli 2022
AB
19 juli 2022

Was niet lekker kwa smaak. Beter kwaliteit gewend. En bestelling duurde erg lang

Quincy Poppema
18 juli 2022

Al meerdere keren bij jullie besteld. De sushi is altijd erg lekker! Wij gaan zeker blijven bestellen!

Kimberly
18 juli 2022

Lekkere en verse sushi. Netjes op de afgesproken tijd geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sanne
17 juli 2022

Zeer tevreden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Robin
17 juli 2022

Snelle bezorging, pokébowls zagen er mooi opgemaakt uit en alles smaakte erg vers en lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eline
17 juli 2022

Snel bezorgd en prima pokebowl! Verhouding rijst, groente en vis kan nog beter mijn inziens. En jammer van alle plastic verpakkingen. Ik bestel zeker nog eens bij jullie.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ronnie
16 juli 2022

Goede kwaliteit sushi en we hadden best wat besteld, misschien dat we daarom nog iets extra’s erbij kregen! Goede service dus! Top mr. Sushi Wijchen! Hier bestellen we vaker. Mvg, Ronnie

Lynn
16 juli 2022

Super lekkere sushi en goede service. Wij gaan vaker bestellen!

Gabriella
15 juli 2022

Heerlijk verse sushi, keurig op tijd en vriendelijke bezorger.

Sandra
15 juli 2022

Altijd super lekkere sushi!! En vlotte, snelle bezorging

Piet Gerrits
15 juli 2022

Snelle bezorging en goede kwaliteit! Hier gaan we vaker bestellen.

Wingsze
15 juli 2022

Ruim een half uur later bezorgd maar ondanks dat was het eten erg lekker!

Eric Overman
13 juli 2022

Mooi op tijd en prima food !

JB
13 juli 2022

Super heerlijk Beste sushi ooit !

Loub
13 juli 2022

Altijd ruim op tijd en sushi is altijd lekker.

Hans V
13 juli 2022

Snel. Bezorgd, lekkere sushi.

De Jong
13 juli 2022

De pokebowl was erg lekker. Werd precies op de goede tijd bezorgd! We kregen zelfs een lief extratje bij de bestelling!

Bianca
12 juli 2022

Top! Deze keer afgehaald. Konden het volgens de site ophalen na 3 kwartier. Ik belde en ze gaf aan dat het maken 15 minuten zou kosten. We kwamen en het stond net gemaakt al klaar! Super lekker en wat extra’s erbij. Helemaal lekker!

Ida
11 juli 2022

Erg lekkere sushi, rijst was precies goed, nog beetje warm. En de toppings en vullingen, helemaal lekker! Netjes bezorgd, zag er perfect uit!

Anna
11 juli 2022

Super lekker! Makkelijk om een bestelling te plaatsen, alles prima!

Sabine
10 juli 2022

Super geholpen en kregen zelfs een extraatje na miscommunicatie over de bestelling. Snelle levering!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kelly
10 juli 2022

De sushi staat altijd op het gewenste tijdstip klaar .

Marlou
10 juli 2022
Rv
10 juli 2022

Heerlijke sushi, op de afgesproken tijd geleverd en zelfs nog wat extra's erbij! Aanrader!

Melissa de Lang
9 juli 2022

Hele erge lekkere verse sushi, kwamen de afspraken na kwa tijd, kregen zelfs nog extra sushi als verassing, de service is top, en de sushi is enorm lekker ! Mijn favorite sushi plek in Wijchen

Sanne
9 juli 2022

Zeer tevreden, lekker eten en snelle bezorging.

Jolanda
9 juli 2022

Het was heerlijk vers , ga zo door

Corné
9 juli 2022

Erg lekker, goede service en het was precies op de afgesproken tijd klaar. Er zat zelfs een extraatje bij deze keer met een leuk kaartje. Heel attent.

Quist
8 juli 2022

Hele fijne toevoeging aan de afhaal keuze in Wijchen. Net nieuw maar nu al de #1 wat ons betreft. Super!

Erik van
7 juli 2022
Wendy Peters
6 juli 2022

Eten was erg lekker, ik had gevraagd hoelang de bestelling zou duren, dit zou niet zo lang zijn, maar was uiteindelijk nog ruim 45 min

Lieze
6 juli 2022
Rossen
5 juli 2022

Was heerlijk!! We hebben heerlijk gegeten.

Annemiek Gommers
3 juli 2022

Precies op de afgesproken tijd de superlekkere sushe bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Siegrid
3 juli 2022

Wat zijn wij dik tevreden over het filiaal in Wijchen en wat een groot verschil met het filiaal in Nijmegen. De sushi is echt lekkerder, de bezorging is altijd netjes op tijd en het is allemaal ook echt warm nog! Deze keer hadden ze iets vertraging maar ze belde zelf op om dit even uit te leggen en hadden er iets extra’s bij gedaan bij de levering. Nou echt, top!!

Anoniem
1 juli 2022

Goede en snelle bezorging. Heerlijke sushi!

Ronald
30 juni 2022

Prima kwaliteit en mooi op tijd.

RP
28 juni 2022

Heel lekkere poke bowls. Super goed gevuld en ruime portie. Het heeft ons goed gesmaakt.

S
28 juni 2022

De warme gerechten hadden echt ook warm moeten zijn. Verder was alles goed

MARLOES
27 juni 2022

Erg lekker en mooi! Ook heel duidelijk op de website wat erin zit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Souror Trezia
27 juni 2022

Was heel lekker en goede service dankjewel

Saskia
26 juni 2022
Harry
26 juni 2022

Alles was erg lekker, bezorging stipt op tijd. Jammer dat de prijzen op de uit de zaak meegenomen prijslijst behoorlijk afwerken van de prijzen op de site. Maar eerlijk is eerlijk, we hebben heerlijk gegeten 😀

Quincy Poppema
25 juni 2022

Goede bezorging en het eten was erg goed! Wij hebben al 3 keer bij jullie besteld en zijn zeer tevreden!

Cc.
24 juni 2022

Geen sojasaus en de flamed salmon sashimi niet zoals gewoonlijk. Vorige keer ook aantal dingen vergeten. Sushi zelf verder top!

Ge
22 juni 2022
Marjon
20 juni 2022

Salmon loversbox was heerlijk en mooi op tijd bezorgd.

Lucia van Zoest
19 juni 2022

Ze waren sneller dan verwacht, eten was vers, mooie prijs/kwaliteit/kwantiteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Monique
19 juni 2022

De vorige keren zaten er edamame boontjes bij deze poke bowl en nu ineens niet meer. Jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Debby
18 juni 2022

De pokebowl lag compleet verspreid door de tas. Gelukkig was de tas schoon van binnen en heb ik t daarom wel opgegeten. Misschien een beter afsluitbare verpakking of minder ruig rijden met de maaltijd.

Paul
17 juni 2022

De sushi en sashimi was rommelig gesneden in erg ongelijke stukken. Niet wat ik verwacht van een delicatesse

E
17 juni 2022
Edith Fleuren
15 juni 2022

Prima!! Lekker en goed op tijd. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Patrick
12 juni 2022

Super service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Annemiek
12 juni 2022

De sushi was uitstekend van kwaliteit en smaak. De bezorgtijd op de afgesproken tijd. Voor herhaling vatbaar

Brigit Huisman
9 juni 2022

Heerlijke verse sushi en precies op afgesproken tijd geleverd

Marian
7 juni 2022

Met pinksteren Sushi besteld. I.v.m. de opening in Wijchen was er een kortingsactie. Super fijn, maar ik denk dat ze de drukte hebben onderschat. Na een uur wachten zijn we gaan bellen. Dit ging niet zonder enige moeite, maar uiteindelijk iemand aan de lijn en die beloofde dat de bezorger er binnen 10 minuten was. Drijfnat (van de stortbui) stond de bezorger inderdaad binnen 10 minuten voor de deur. Het eten was heerlijk, maar misschien is het slim om een mailtje naar de klant te sturen als de gewenste bezorgtijd met langer dan 15 minuten wordt overschreden. Ik denk dat veel mensen hier begrip voor hebben en dan alleen maar enthousiaste/positieve reviews over het eten zullen plaatsen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ans Wennekes
6 juni 2022

Super super lekker, voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ans Wennekes
6 juni 2022

Super lekker, kinderen en kleinkinderen vonden het ook super een echte aanrader

P
6 juni 2022

Heerlijke sushi! Echt een aanrader.

F Weijde
6 juni 2022

Wij hadden om sushi besteld die om 20.15u geleverd zou worden, om 20.45u maar eens gebeld en het zou opgelost worden. Om 21.45u weer gebeld " nog geen sushi " er werd een verhaal opgehangen, maar om 22.15 eindelijk sushi. Maar garnalen waren koud en we kregen "ter compensatie" zoveel dat we het niet opkregen en dat was jammer. Al met al hebben ze het goed geprobeerd te maken maar ik denk dat ze de drukte onderschat, maar wees eerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nick Jansen
6 juni 2022

Om 18.30 uur besteld voor 19.30 uur. Kreeg m’n bestellen uiteindelijk om 21.15 uur!! Dit zonder enig bericht, telefonisch waren jullie onbereikbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Roland
5 juni 2022

Om 17h45 een sushi box besteld. Zou om 19h10 bezorgd worden. Toen de box er om 19h30 nog niet was gaan Bellen. Kreeg een ingesprek toon of voice mail. Na zes keer bellen om 20h00 maar de auto gepakt en naar mr sushi gereden. Trof meerdere mensen aan in de zaak waarvan de bestelling er nog niet was. Zag duidelijk dat men met de drukte in de maag zat en hard aan het werk was. Telefoon ging onafgebroken over maar men had geen tijd om op te nemen. Werd uiterst vriendelijk te woord gestaan, kreeg m’n bestelling mee met twee gratis drankjes en excuses. Kwaliteit van de box was prima. Weet niet of dit vaker gebeurd maar hoop dat ze de bezorging snel op de rit hebben want de sushi is prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nelis
5 juni 2022

Dukenburg is beter

Kim
5 juni 2022

We hebben ruim een uur gewacht op onze bestelling. We hebben meerdere malen geprobeerd te bellen, maar de telefoon was telkens in gesprek.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Karin
5 juni 2022

Sushi smaakte prima. Jammer dat bestelling bijna 45 minuten later kwam dan was afgesproken. Kreeg pas om 22.35 uur een mail met " Bestelling is onderweg"!!! Was fijn geweest als die er eerder was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

yara
5 juni 2022

ik heb 2 uur moeten wachten op mijn bestelling, wel 50 keer gebeld om jullie te bereiken. het zou bezorgd worden per direct en toen nog 50 minuten kunnen wachten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Susanne
5 juni 2022

Bezorging nvt. Het was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter
5 juni 2022
Sandra
5 juni 2022

Prima service, heerlijk eten!

Anoniem
4 juni 2022

Erg goede duidelijk verse sushi alleen geen soja saus bij nodig. wel vervelend dat de zak zat dicht geniet.